moment...

Smederij Rein Tupker & ZN maakt buitendeuren op maat

Hoogste
kwaliteit

Onderhoudsvrij


Speciaal voor u
ontworpen

Ontwerpen, realiseren
en plaatsen

Uitstekende
service
Onze
expertise
Levenslange
garantie*
Uniciteit;
een echte Tupker
IJzeren buitendeuren

De kracht van Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN ligt op architectonisch gebied. De ingang van huis of kantoor is belangrijk. Het is je visitekaart en wellicht nog belangrijker: smaakmakend.
Vertrouw op de creativiteit en het vakmanschap van Tupker’s team.

Als het design voor de ijzeren buitendeur goed gekozen is, dan is de impressie vanzelfsprekend. Het enige dat kan choqueren is de verrassende schoonheid. Dankzij kunstsmeedwerk met een eigen twist.


Bij ijzeren buitendeuren is er keuze uit een buitendeur, een pui, een tochtportaal, een overkapping, een serre, een kozijn, een tuindeur of een scheidingswand (denk ook aan een windscherm, veranda). Naar voorbeeld of naar eigen ontwerp, maar altijd volledig op maat gemaakt en in harmonie.

Een ijzeren deur die in contact komt met buitenlucht, zit altijd in een kozijn. Om de natuurelementen buiten de deur te houden. We kijken graag naar buiten vanuit onze glazen, door Tupker gecreëerde ijzeren pui, maar ondervinden er nooit hinder van. Bij een ijzeren buitendeur of tochtportaal praat je ook niet meer over een ingang, maar over een entree. Het is zo ruimtelijk, zo open en zo natuurlijk.

Wij werken met HR ISOglas (hoog rendement dubbelglas). Dit bestaat uit twee glasbladen voorzien van een coating, met daartussen een spouw. De spouw wordt gevuld met edelgas. De coating zorgt ervoor dat de warmtestraling binnen, zoals van een radiator, wordt gereflecteerd en daardoor terugstroomt in de woning. In de winter wordt de warmtestraling van de zon doorgelaten, maar in de zomer daarentegen geweerd. Deze metaalcoating is vrijwel onzichtbaar. Let maar eens op bij nieuwbouwwoningen na 1996 waarbij dit speciale glas is toegepast. De gasvulling is niet schadelijk voor mens en milieu. Het zorgt ervoor dat kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnen ruit en andersom. Tevens treedt er dan ook geen condens op, zodat de doorkijk naar buiten altijd helder is.

Het ijzer wordt tegen roest behandeld, gestraald, geschoopeerd (gemetalliseerd), voorzien van een primer laag en wordt 2-componenten nat gelakt. Afgewerkt in uw gewenste kleur en voorzien van een dag- en nachtslot. Uiteraard leverbaar in het Tupker profiel en gezien de vereiste constructie voor het weren van buitenlucht, bijna ieder ander gewenst profiel. Dat maakt dat de ijzeren deuren van Tupker handig in gebruik zijn en onderhoudsvrij.

Kijk ook bij ijzeren binnendeuren en ijzeren schuifdeuren.

Vragen

Wilt u meer informatie? U bent welkom voor een bezoek aan onze expositieruimte en smederij. Bellen, WhatsApp of mailen is ook mogelijk:

Telefoon: 035 6021552
WhatsApp: 06-44025071
E-mail: info@tupker.nl